Sections Comentarium:  SitesBlog
BLOGS
The best of the blogs in one place
Search posts in the blogs:
 
 
Home /
Result
Keywords: soimah
Refine Search
lingsir
lirik
ngamen
soimah
wengi
Posts found:  
on Friday, May 19, 2017
Soimah Lingsir Wengi
soimah, lingsir, wengi
soimah lingsir wengi

Free MP3 Songs Download  |  
7 views
on Friday, May 30, 2014
Lirik Lagu Soimah - Ngamen 5
soimah, ngamen, lirik
Lirik Lagu Soimah - Ngamen 5 Tak sawang-sawang kowe ganteng tenang Rasane aku pengen kenalan Kenalan neng lesehan Wonge ganteng nganggo klambi abang Yen ra keliru aku tau ketemu Naliko kowe bareng ro kancamu Mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu Ombenane es jus melon karo susu Saiki aku nembe ngerasa...

Lirik lagu dan Chord Gitar  |  
18 views
 
Related Blogs:  
Free MP3 Songs Download
mp3 songs download, buy the original song play or download mp3 but only as sampel version, browse...
 

submit URL | Register | Login